Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Παρουσιαση της Gano Excel στην Αθήνα -Σάββατο 3 Δεκεμβρη 2011-18.00

Για πληροφορίες-κρατήσεις
θέσεων μπορείτε να καλέσετε στο 6948376540
Οι ευχές για Καλό μήνα και Καλές Γιορτές, έχουν άλλη αίσθηση φέτος! Μια αίσθηση πως ό,τι και να πεις, όπως και να το πεις, ο άλλος δεν θα το πιστέψει. Καθημερινά μας τηλεφωνούν φίλοι και φίλες, άνθρωποι καλοί, μέχρι χτες χαμογελαστοί, και μας ανακοινώνουν ότι έχασαν τη δουλειά τους και ότι τα παιδιά τους φέτος δεν θα δουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτισμένο! Πως την καταντάτε αυτή την ευλογημένη χώρα βρε ρεμάλια πολιτικοί;
Με ποιο δικαίωμα στερείτε το χαμόγελο των παιδιών;
Αλληλοχειροκροτείστε και αλληλοδιορίζεστε σε μια χώρα που αποκλειστικά από δική σας ευθύνη βουλιάζει...
Αν έχετε την θέληση να πάτε κόντρα στην κρίση ΤΩΡΑ υπάρχουν οι συνθήκες !!!Οτιδήποτε σου υπολείπεται από ταλέντο μπορείς να το αναπληρώσεις με δυνατή επιθυμία, προσπάθεια και με το να του δίνεις το 110% των δυνατοτήτων σου συνέχεια.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2011,στις 18.00 στο ξενοδοχείο Stanley (μετρο Μεταξουργείο) να σας δείξουμε πως μπορείτε και εσείς όπως και δεκάδες χιλιάδες συνεργάτες μας στην Ευρώπη να αλλάξετε την ζωή σας !!!
''Αν δεν μπορείς να πετάξεις, τρέξε. Αν δεν μπορείς να τρέξεις, περπάτησε. Αν δεν μπορείς να περπατήσεις, σύρσου. Αλλά πάσει θυσία, μη μένεις ακίνητος - Martin Luther King, Jr. (1929–1968) 
Για πληροφορίες-κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλέσετε στο 6948376540

1 σχόλιο:

  1. Σας εγιναν 2 ανφορες στην DSA και μερικες ακομα για το λογο οτι στη σελιδα σας στο facebook (http://www.facebook.com/myaggelies?sk=wall) σβηνατε συνεχως τις αγγελιες μου και με μπλοκαρατε. Ο λογος ειναι προφανες οτι ξεκινησατε σε μια αλλη εταιρια απο τη δικη μου και δεν θελετε ανταγωνισμο. Το γκρουπακι σας φερει τον τιτλο "Αγγελίες στο Facebook" και οχι της εταιριας που συνεργαζεστε. Λυπαμαι για τη συμπεριφορα σας, ετσι λοιπον χαλαει το δικτυο και ο κοσμος δεν εχει εμπιστοσυνη στη δουλεια μας. Καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή